JohnF.Kennedyschool

Groep 3-4

WELKOM ALLEMAAL IN GROEP 3/4 !!

Een nieuw schooljaar is weer begonnen na een mooie vakantie hebben we er weer zin in! Allemaal lekker bruine gezichtjes en allemaal groter geworden.

Voor de kinderen van groep 3 best spannend, een ander lokaal, nieuwe juf en natuurlijk starten met het leren van klanken [letters] om te leren lezen maar ook schrijven en echt rekenen. Ze doen allemaal enorm hun best!

Voor de kinderen van groep 4 wel dezelfde juf maar ze zitten aan de andere kant van het lokaal. We blijven natuurlijk heel veel lezen en schrijven en ze krijgen nu echt taal en spelling, rekenen doen we veel op de Chrome Books. We gaan ook de tafels leren en dat wordt ook oefenen thuis!

We doen ook veel dingen samen zoals de creatieve vakken, kanjerlessen, Engels en we gaan werken met een nieuwe methode voor wereldoriëntatie en techniek, die heet BLINK. De opdrachten worden aangepast op niveau.

In ons data-boekje en op de data-muur houden we bij wat en hoe we geleerd hebben. We bedenken ook zelf onze doelen en maken daar afspraken over.

Omdat de ouders i.v.m. het corona virus niet in de school komen is het belangrijk om thuis veel te vertellen over wat je geleerd hebt en wat jouw doelen zijn.

Blijf elke dag lekker oefenen met lezen. Dat is heel belangrijk!

Als er vragen of problemen zijn, stuur mij een e-mail of maak gerust een afspraak. 

We gaan er met elkaar een fijn jaar van maken!

Met vriendelijke groet,

Juf Anja