JohnF.Kennedyschool

Kerstviering

De kerstviering

Op donderdag 22 december hebben wij de jaarlijkse kerstviering. Dit jaar in de kerk. Wij verwachten alle kinderen om 8.30 bij de kerk ‘de Hoeksteen’ aan de Iepstraat 1 in ’s-Gravenzande. Ook alle ouders zijn welkom bij de viering. De viering duurt ongeveer een uur.

Na de viering lopen groep 1 t/m 5 naar school. Groep 6 t/m 8 gaat op de fiets naar school.

De oudervereniging zorgt voor wat drinken en wat lekkers in de ochtend. Het is fijn als de kinderen hun lunch in een rugzak bij zich hebben, omdat dit handig is met lopen/fietsen naar school.

Het kerstdiner

In de avond gaan wij van 18.00 – 19.30 met z’n allen smullen van het kerstdiner. Alle kinderen mogen weer wat lekkers mee nemen.

Tussen 17.45 en 18.00 mag het warme eten gebracht worden bij de hoofdingang. Om 18.00 gaat de deur open en starten we in de klassen. Vanaf 18.45 organiseert de oudervereniging een buitenprogramma met warme drankjes en hapjes. Er komen verschillende groepjes kinderen naar buiten om een kort optreden te geven. We hopen op een grote opkomst. Om 19.30 kunt u uw kind bij de klas ophalen.

Denkt u er aan dat uw kind woensdag een beker, bestek en een bord mee te geven naar school in een tasje, waarbij alles voorzien is van naam? Heeft u thuis nog een warmhoudplaatje? Breng deze dan ook woensdag mee.