bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
John F. Kennedyschool
Nieuwsflits 21-12-2018

Een kerstviering om nooit meer te vergeten

Wat een heerlijke kerstviering hebben wij gehad gisteren op de Kennedy. Het begon gisterenochtend met een musical in de kerk met kinderen uit alle groepen. Wat deden ze het goed en wat hebben we genoten van de uitvoering en de liedjes. Een speciaal bedankje naar juf Jitske en juf Marloes. Zij hebben de afgelopen weken regelmatig geoefend met de kinderen en er voor gezorgd dat we met de hele school kerst mochten vieren in de kerk.

 

Daarmee was de kerstviering nog niet klaar. 's Avonds mochten alle kinderen geniet van het kerstdiner. Wat had iedereen zijn best gedaan met het maken van lekkere hapjes. De sfeer was goed, de kinderen waren prachtig aangekleed en er was meer dan genoeg eten voor iedereen. Wederom een fijn moment met elkaar. Daarbij hadden we voor de ouders een heerlijk soepje klaarstaan. Veel ouders wisten de soep te vinden en dat zorgden voor een gezellig samenzijn in de aula. Bedankt oudervereniging voor deze organisatie. Jullie hebben overal aan gedacht!

 

Tot slot nog een mooi lied van alle kinderen aan alle ouders. Moe, maar voldoen ging iedereen naar huis. Vanmiddag start de kerstvakantie en mogen we allemaal even lekker uitrusten en genieten van de kerstdagen. We kunnen terugkijken op een fantastische kerstviering!

kerstballen.jpg

Dag lieve juf Lucienne

Vandaag is juf Lucienne voor het laatst in groep 1-2. De kleuters hebben de afgelopen maanden met veel plezier gewerkt. Zij zullen de juf niet snel vergeten en hebben genoten van haar liedjes, versjes en werkjes.

 

Na de kerstvakantie zal juf Hanneke weer terugkomen van haar zwangerschapsverlof. Samen met juf Jeanet zal zij het tweede gedeelte van het schooljaar voor de groep staan.

 

Wij wensen juf Hanneke veel succes met het opstarten en juf Lucienne, bedankt voor de tijd dat je op de Kennedy gewerkt hebt. Je was een fijne juf voor de kinderen en niet alleen de kinderen, maar ook je collega's zullen je niet snel vergeten!

afscheid lucienne.jpg

Luizen pluizen 2.0

luis op hoofd.png

Na de kerstvakantie starten wij met luizenpluizen 2.0. Verschillende ouders hebben zich aangemeld om na iedere vakantie in de groep van hun eigen kind te luizenpluizen. 

 

Niet iedere ouder zal weten waar de spullen staan en hoe je de luis het beste kan vinden. Lyzet van de oudervereniging zal daarom op maandag 7 januar om 14.15 uur en op woensdag 9 januari om 11.30 uur een moment organiseren waarbij ouders kunnen aansluiten voor deze informatie. Mocht u bij beide momenten niet in de gelegenheid zijn om te komen, kan een andere ouder die wel bij dit moment aanwezig is de informatie overbrengen. 

 

De ouders die gaan luizenpluizen, wensen wij veel succes de komende periode!

Schaatsen

De Haagse Schaatsschool organiseert voor leerlingen Primair Onderwijs op de donderdagen van 10 januari tot en met 28 maart 2019 in de binnenhal van De Uithof, Jaap Edenweg 10, Den Haag een cursus schaatsen voor beginners en enigszins gevorderden van 10 wekelijkse lessen.

De lessen zijn op kunstrijschaatsen. De schaatsen zijn op De Uithof te huur bij Oomssport op vertoon van een geldige legitimatie. Van 16.15 -17.30 uur leren kids van 4 t/m 12 jaar op een speelse manier ijssterren te worden.

 

Kosten, inclusief entree met begeleiding, 4 en 5 jaar € 92,50;

6 t/m 12 jaar € 97,50.

Voor data lessen en aanmelden Wintercursus zie https://www.haagseschaatsschool.nl/.

Vragen? E-mail: mail@haagseschaatsschool.nl

Creatief Centrum 't Atelier

Creatief Centrum ’t Atelier is al 50 jaar een begrip in het Westland.

In samenwerking met Cultuurweb starten in de week van 22 januari weer leuke creatieve cursussen voor de jeugd van 6 tot 12 jaar.

Daarnaast is er op 3 januari een mogelijkheid om kennis te maken met ’t Jeugd Atelier. Voor meer informatie  Download

Ouders voor ouders Westland

Ouders voor Ouders bieden verschillende workshops aan. Zij richten zich op ouders die kinderen hebben tussen de 0 en 12 jaar. Het doel van de workshops is om ouders met elkaar in gesprek te laten gaan en van gedachten te wisselen over verschillende onderwerpen die allen te maken hebben met opvoeding. Als ouder doe je concrete tips en ideeën op en interessante contacten met andere ouders. Voor meer informatie  Download

Agenda

save the date1.jpg

Dinsdag 25 december:

1e Kerstdag

 

Woensdag 26 december:

2e Kerstdag

 

Maandag 31 december:

Oudjaarsdag

 

Dinsdag 1 januari 2019:

Nieuwjaarsdag

 

Maandag 7 januari:

Start na de kerstvakantie

 

Woensdag 23 januari:

MR vergadering

 

Donderdag 24 januari:

Voorleesontbijt

Tot slot

Wij wensen u allemaal hele gezellige dagen toe en een fijne vakantie. Tot 7 januari!

 

Groetjes van het team van basisschool John F. Kennedy

kertgroet.jpg
 
Sinterklaasfeest 2018
 
John F. Kennedyschool

Obrechtlaan 12
2692 BV 's-Gravenzande
0174 - 414 944
info@kennedy.wsko.nl

 
Copyright © 2018 jfkschool.wsko.nl
Online versie | Afmelden