bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
John F. Kennedyschool
Extra Nieuwsflits 18-06-2020

Anders dan u gewend bent

Anders dan u gewend bent van ons, sturen wij u vandaag een extra nieuwsbrief met de groepsbezetting voor volgend schooljaar. Via de link opent u een brief waarin u veel informatie kan vinden over schooljaar 2020-2021. Lees u de brief daarom goed door. 

Mocht u vragen hebben, stuurt u gerust een e-mail en neem telefonisch contact met ons op. 

groepsindeling.png

Groepsbezetting 2020-2021

Voor schooljaar 2020-2021 is de groepsindeling bekend! Via de volgende link opent u de brief.   Groepsindeling schooljaar 2020-2021

Laatste rapport

Groei.jpg

Het derde rapport zouden wij op maandag 29 juni meegeven aan uw kind. Aangezien de tijd vanaf de meivakantie maar kort is geweest, stellen wij het rapport een weekje uit. Op maandag 6 juli krijgt uw kind het rapport mee.

Door de omstandigheden zullen wij het rapport invullen vanuit persoonlijke groei. Dat betekent dat er een aantal vakken zijn beoordeeld met een resultaat en bij een aantal vakken zullen we een omschrijving geven hoe het kind zich de afgelopen maanden heeft ontwikkeld. 

In dezelfde week is er op facultatieve basis de mogelijkheid tot het inplannen van een gesprek. Dit kan zijn omdat u zelf een aanleiding heeft om een gesprek te voeren of dat er vanuit school de behoefte is om dit gesprek te voeren. Deze gesprekken kunt u in onderling overleg plannen met de leerkracht.

loesje1.png

Doorschuiven naar de volgende groep

Op donderdag 16 juli zullen alle kinderen een kijkje nemen in hun nieuwe klas. Van 13.15u tot 14.00 uur zullen zij kennismaken met de nieuwe leerkracht. We gaan er een gezellig doorschuifmoment van maken!

Juffenochtend

feest.jpg

Woensdag 24 juni staat het zomerfeest en juffenochtend gepland bij ons op school. Tijdens andere jaren hadden wij tijdens het zomerfeest veel hulp van ouders. Helaas kunnen wij dit niet door laten gaan dit jaar vanwege de maatregelen.

Omdat veel activiteiten niet door kunnen gaan, hebben wij besloten om toch juffenochtend te vieren. De leerkracht zal er met de kinderen in de groep een gezellige ochtend van maken. Door de afspraken over traktaties, nemen de kinderen die ochtend wel gewoon hun eigen eten en drinken mee. 

Nieuwe maatregelen RIVM

Het RIVM heeft sinds gisteren nieuwe maatregelen afgekondigd. De afspraak rondom neusverkoudheid is gewijzigd. Kinderen van 0 tot 6 jaar met alleen neusverkoudheid ZONDER KOORTS mogen naar school komen.

Wij vragen aan de ouders van deze kind(eren) wel om hun kinderen op een goede manier, zelfstandig te leren hun neus te snuiten. Wanneer uw kind dit niet goed kan, geven wij er de voorkeur aan om uw kind toch thuis te houden. Uiteraard bent u niet verplicht om uw kind(eren) naar school te sturen bij een neusverkoudheid. 

Kinderen van 0 tot 6 jaar met andere klachten dan neusverkoudheid, die bij COVID-19 kunnen passen (zoals benauwdheid, hoesten en koorts) moeten nog steeds thuisblijven.

Tot zover..

Tot zover de extra nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 26 juni. 

 
Kerst 2019
 
John F. Kennedyschool

Obrechtlaan 12
2692 BV 's-Gravenzande
0174 - 414 944
info@kennedy.wsko.nl

 
Copyright © 2018 jfkschool.wsko.nl
Online versie | Afmelden