bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
John F. Kennedyschool
Nieuwsflits 24-04-2020

Baby nieuws!

Cynthia.jpg

Het is al weer enige tijd geleden en vanwege het coronavirus hebben wij u nog niet het goede nieuws van juf Cynthia verteld. Juf Cynthia heeft op 7 maart een zoon gekregen met de naam Liam!

Samen met haar man genieten zij nu al een paar weekjes van de kleine. Het gaat erg goed met Liam. Hij groeit heel goed en vermaakt zich prima met zijn papa en mama om hem heen. 


Wij wensen Cynthia, haar man Bob en kleine Liam heel veel geluk met elkaar!

Kooscorona.jpg

Koos Corona spel

Tijdens coronavirus ontstaan ook hele mooie ideeën. Een ouder van onze school heeft samen met haar collega's een Koos Corona spel gemaakt. Een gezellig spel om samen met uw kind(eren) te spelen in de meivakantie. Via de link www.kooscorona.com kunt de spelregels en het bordspel downloaden. Wij wensen u veel plezer met het spel!

Nieuwsbrief schoolbesturen

In de bijlage vindt u de wekelijkse nieuwsbrief van de schoolbesturen.  lees verder

Na vandaag vakantie!

Na vandaag start de meivakantie. Wederom een andere vakantie dan anders. Wellicht had u plannen om weg te gaan, leuke uitstapjes gepland of gewoon spontaan activiteiten willen ondernemen.

Het zal een vakantie worden om uit te rusten en te genieten van het weer in en om het huis. Tijdens de meivakantie zullen de leerkrachten de kinderen geen lesstof sturen. Op 11 mei beginnen wij met de organisatie zoals gisteren gemaild.

Het team van de J.F. Kennedyschool

wenst u een fijne vakantie!

De volgende Nieuwsflits verschijnt op vrijdag 29 mei 2020

 

 
Kerst 2019
 
John F. Kennedyschool

Obrechtlaan 12
2692 BV 's-Gravenzande
0174 - 414 944
info@kennedy.wsko.nl

 
Copyright © 2018 jfkschool.wsko.nl
Online versie | Afmelden