bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
John F. Kennedyschool
Nieuwsflits 26-06-2020
dag.jpeg

Afscheid juf Marloes

Zoals u heeft kunnen lezen in de extra nieuwsbrief van vorige week donderdag zullen we dit jaar afscheid nemen van juf Marloes. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest op de Kennedy, zal zij haar kennis en kunde op een andere school gaan verspreiden. Op vrijdag 10 juli vieren wij een klein feestje met haar op school en na schooltijd met het team. Wij gaan er voor zorgen dat zij een onvergetelijke dag krijgt.

U kunt daar een onderdeel van zijn! Op vrijdagmiddag 10 juli om 14.45 uur bent u in de gelegenheid om haar op gepaste afstand het allerbeste te wensen of hartelijk gedag te zeggen op het plein. U bent van harte welkom!

Zomer-boeken-beurs

lezen in de zon.jpg

Ook dit jaar organiseren we weer een zomer boekenbeurs op school en wel op 16 juli. Alle kinderen kunnen dan weer één of meerdere boeken kopen om lekker te lezen in de vakantie.

We hebben daarvoor boeken nodig die uitgelezen zijn en de moeite waard zijn om gelezen te worden door iemand anders!!
Vanaf woensdag 8 juli kunnen die boeken die u wilt verkopen ingeleverd worden bij de juf. We houden de beurs alleen voor de kinderen en gaan per groep onder schooltijd op boekenkoopjes jacht.

De prijs van de boeken is 50 eurocent of 1 euro.Geef uw kind op 16 juli (gepast) geld mee voor het kopen van een boek. Van de opbrengst kunnen we weer nieuwe boeken kopen om op school te lezen.

We wensen iedereen veel leesplezier!!

bedankt.png

Ouders bedankt!

We naderen het einde van het schooljaar, het moment om iedereen die iets heeft betekend voor de school ook te bedanken. We hebben natuurlijk een lastige tijd achter de rug en kunnen u nu helaas niet in levende lijve bedanken. Daarom zullen we in de komende periode een aantal kinderen een klein presentje meegeven als blijk van waardering. 

Wij willen u via deze weg alvast hartelijk danken voor uw tijd en energie en hopen volgend jaar weer een beroep op u te mogen doen!

Vakantiebieb

Bijna is het zover. De zomervakantie staat voor de deur. De VakantieBieb is hét zomercadeautje van de Bibliotheek: een gratis app vol e-books en luisterboeken voor jong en oud! De VakantieBieb-app is toegankelijk voor iedereen. Dus ook als leerlingen géén lid zijn van de Bibliotheek.

In de app staan e-books zoals SuperDolfje van Paul van Loon en Lampje van Annet Schaap. Daarnaast staan er dit jaar ook luisterboeken in de app, zoals Floddertje van Annie M.G. Schmidt en De jacht op het schaduwdier van John Flanagan.

De VakantieBieb is gratis beschikbaar in de App Store en via Google Play. Van 1 juli tot en met 31 augustus 2020. Meer informatie vindt u op www.vakantiebieb.nl

Nieuws uit omgeving 's Gravenzande

Muziek fabriek.jpg

Het team van de J.F. Kennedyschool

wenst u een heel fijn weekend.

De volgende Nieuwsflits verschijnt op vrijdag 10 juli

 
Kerst 2019
 
John F. Kennedyschool

Obrechtlaan 12
2692 BV 's-Gravenzande
0174 - 414 944
info@kennedy.wsko.nl

 
Copyright © 2018 jfkschool.wsko.nl
Online versie | Afmelden