bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
John F. Kennedyschool
Nieuwsflits 12-06-2020
back to school.jpg

De eerste week zit er op!

De heropening van de basisschool John F. Kennedy is deze week rustig verlopen. Alle kinderen waren blij om hun klasgenootjes en de leerkracht weer de hele week te zien. En ouders hebben vast genoten van de rust tijdens het thuiswerken!

Na zes weken thuiszitten en vier weken met een halve bezetting, mochten we deze week weer volledig open. Met duidelijke informatie over looproutes, afspraken over gym en traktaties en voldoende desinfecterende middelen in de klassen, doen wij er nog steeds alles aan om de besmettingsrisico's van het coronavirus binnen de perken te houden. Op een paar aandachtspuntjes na hebben wij de regels goed kunnen naleven met elkaar. Fijn dat iedereen zo goed meewerkt!


Voor sommige kinderen was het weer even spannend en ook de nieuwe kleuters die eigenlijk in coronatijd mochten starten, liepen soms wat aarzelend naar binnen zonder vader of moeder. Maar wat leuk om alle blije en gezellige kinderstemmen weer te horen in de school. Alle kinderen weer even te spreken en te zien hoe ze weer heerlijk met elkaar spelen of werken. De gezellige reuring is terug en zo hoort het ook!

TSO ouders gevraagd!

Tot aan de zomervakantie zijn wij de tussenschoolse opvang aan het plannen. De ouders die tussen de middag de kinderen begeleiden bij het buitenspelen, zijn zeer belangrijk voor onze school. Samen met een pedagogisch medewerker houdt u toezicht tijdens het buitenspelen of als het regent tijdens een binnenactiviteit.

Als gevolg van Corona krijgen wij de tussenschoolse opvang nét rond. Maar mocht er een ouder onverwachts afmelden, hebben wij geen back-up. Wij zijn dus op zoek naar ouders die het leuk vinden om ook af en toe eens de tussenschoolse opvang te begeleiden. Mocht u beschikbaar zijn - ook op oproepbasis - dan horen wij dat graag! Uiteraard kunt u ook een keer meelopen om te ervaren hoe het is.

Interesse? U mag een e-mail sturen naar Tamara of schiet haar even aan op het plein. 

Parkeer uw auto op de goede plek!

veilig-parkeren-scholen-affligem-3-595x250.jpg

Het parkeren blijft onze aandacht houden. Kunt u echter niet anders dan met de auto komen: let op kinderen en houd u aan de regels!

Vóór de school geldt een parkeerverbod ter hoogte van de paaltjes. Dit zijn de wettelijke meters voor een zebrapad zodat kinderen veilig kunnen oversteken. 
Parkeren of stilstaan tussen de 3 en 5 meter voor een zebrapad is overtreding van de eerste graad (55 euro). Parkeer je of sta je stil op minder dan 3 meter van een oversteekplaats voor voetgangers dan bega je een overtreding van de tweede graad (110 euro).

 

U kunt de auto altijd parkeren op het parkeerterrein tegenover de school. 

Het team van de J.F. Kennedyschool

wenst u een fijn weekend.

De volgende Nieuwsflits verschijnt op vrijdag 26 juni 2020

 
Kerst 2019
 
John F. Kennedyschool

Obrechtlaan 12
2692 BV 's-Gravenzande
0174 - 414 944
info@kennedy.wsko.nl

 
Copyright © 2018 jfkschool.wsko.nl
Online versie | Afmelden