bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
John F. Kennedyschool
Nieuwsflits 18-01-2019

Open dag!

Kent u een gezin met jonge kinderen? En zoeken zij een gezellige kleinschalige school in 's Gravenzande? Aarzel niet en laat weten dat wij een open dag houden!

open dag.jpg
voorleesontbijt1.jpg

Voorleesontbijt

Woensdag 23 januari starten de nationale voorleesdagen, deze duren t/m 2 februari.

Op donderdag 24 januari besteden we daar op school aandacht aan. We gaan in alle groepen gezellig ontbijten. En daarna wordt er in de groepen voorgelezen. Kinderen mogen zelf kiezen naar welk boek ze willen luisteren.


We willen jullie vragen om op woensdag 23 januari een bord, bestek en beker mee te geven naar school. Op donderdag mogen de kinderen in hun pyjama op school komen en hun knuffeldier meenemen. Ze kunnen zich eventueel na het voorleesontbijt omkleden.


Verder besteden we in deze week extra aandacht aan voorlezen. Doen jullie dat thuis ook?

Voorlezen is een gezellig moment samen, zorgt voor informatie over de wereld om de kinderen heen, prikkelt de fantasie en stimuleert de taal en spraak ontwikkeling.

TSO ouders gezocht!

TSO.jpg

Wij zijn nog steeds dringend op zoek naar leuke, fanatieke, actieve en enthousiaste vaders of moeders die een uurtje in de week willen helpen tijdens de overblijf. Twijfelt u, of weet u niet precies wat het inhoudt, loop gerust eens een uurtje mee om te kijken of het wat voor u is. Het TSO team van ouders is erg enthousiast en zien graag dat u het team komt versterken!

Personeelszaken

De Sint Jozefbasisschool in Schipluiden is een nieuwe school binnen WSKO. In de afgelopen maanden hebben zij zich georiënteerd op mogelijkheden voor een bestuurlijke samenwerking. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een keuze voor WSKO als fusiepartner. 

 

Binnen deze school is een vacature vrij gekomen voor een intern begeleider. Marloes Roestenburg, onze intern begeleider en leerkracht voor één dag in de week in groep 7, is hiervoor benaderd en heeft aangegeven dat dit een mooie, nieuwe uitdaging voor haar is. Echter wil ze de Kennedy niet verlaten en zal zij intern begeleider worden op twee scholen. Vanaf 1 februari 2019 zal Marloes op dinsdag en op vrijdagochtend als intern begeleider op de Kennedy werken. De maandag en donderdag zal zij in Schipluiden werken. 

 

Dat betekent dat Marloes vanaf 1 februari niet meer op maandag niet in groep 7 zal staan. Op dit moment zijn wij druk op zoek naar een passende oplossing. Weet u nog iemand die op zoek is naar een baan in het onderwijs? En heel veel zin heeft in een enthousiaste groep 7? Dan horen wij dit graag! Ondertussen zitten wij niet stil en zodra we meer informatie kunnen geven, doen we dat!

 

Wij wensen Marloes veel plezier toe op de Sint Jozefbasisschool en zullen haar gelukkig op de Kennedy ook nog gewoon tegenkomen. 

Agenda

Woensdag 23 januari:

Mr vergadering

 

Donderdag 24 januari:

Voorleesontbijt

 

Maandag 28 januari:

Margedag voor groep 1-2: alle kleuters zijn vrij

 

Woensdag 6 februari:

Koffieochtend met als thema groep 7-8 in de middag

 

Donderdag 7 februari:

Open dag!

 

Vrijdag 15 februari:

Studiedag: alle leerlingen zijn vrij

 

 
Sinterklaasfeest 2018
 
John F. Kennedyschool

Obrechtlaan 12
2692 BV 's-Gravenzande
0174 - 414 944
info@kennedy.wsko.nl

 
Copyright © 2018 jfkschool.wsko.nl
Online versie | Afmelden