bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
John F. Kennedyschool
Nieuwsflits 05-10-2018
achtergrond1.jpg

Schoolfotograaf 12 oktober

Volgende week vrijdag is de schoolfotograaf er weer. Op deze dag worden verschillende foto’s gemaakt: van het team, de groep, de kinderen alleen en broertjes/zusjes foto. 

 

Broer(s) en zus(sen) die niet op school zitten kunnen vanaf 15.00 uur naar de school komen en in de rij aansluiten. Let op, als er niemand meer in de rij staat, vertrekt de fotograaf. 

 

De achtergrond wordt zoals de foto hiernaast geplaatst is. U kunt de kleding van uw kind(eren) hierop aanpassen. 

Parkeren rondom de school

De laatste tijd komen er wat reacties binnen over het parkeerbeleid rondom de school. Middels dit bericht wil ik u graag bewust maken van de onveilige situaties die kunnen ontstaan door verkeerd te parkeren rondom scholen.

 

Rond onze school ontstaan de meeste parkeerproblemen tijdens haal- en brengmomenten. Ouders parkeren het liefst zo dicht mogelijk bij de school. Vaak ontstaan er opstoppingen omdat auto’s bijvoorbeeld op kruispunten, op de stoep of dubbel geparkeerd staan. Zeker voor leerlingen die op de fiets of te voet zijn, levert dit met enige regelmaat onveilige situaties op. Parkeer uw auto daarop op de parkeerplaats in de vakken tegenover de school of na de paaltjes die geplaatst zijn rondom het zebrapad.

Dag van de leraar: BEDANKT

dag van de leraar.jpg

Vandaag is het ‘De dag van de Leraar’. Vanochtend werden alle juffen verrast met mooie, lieve en leuke kaartjes, knutsels, cadeaus of bloemen. Namens alle juffen BEDANKT!


De Dag van de Leraar is de Nederlandse variant van World Teachers' Day en valt in de Nationale Onderwijsweek. De Dag van de Leraar en alle activiteiten die op die dag door de Onderwijscoöperatie en door scholen zelf worden georganiseerd, hebben als doel alle leraren in heel Nederland te bedanken voor hun tomeloze inzet.

Het symbool voor de Dag van de Leraar is een appel. Waarom? De appel staat symbool voor kennis, groei en ontwikkeling

Kinderboekenweek in de bibliotheek

Op woensdag 10 oktober is er in Bibliotheek 's-Gravenzande van 14.00 tot 17.00 uur de Theatergroep ZieZus met de voorstelling 'Vrienden door dik en dun'. Tevens zijn er heel veel workshops en activiteiten. De toegang en voorstellingen zijn gratis, het is wel verstandig om even een kaartje te reserveren via Bibliotheek Westland

Agenda

Maandag 8 oktober:

Studiedag: alle leerlingen zijn vrij

 

Vrijdag 12 oktober:

Schoolfotograaf

 

Vrijdag 19 okotber:

Margedag groep 1-4: alle kinderen van groep 1 t/m 4 zijn vrij

 

Maandag 22 oktober:

Herfstvakantie t/m 26 oktober

 

 
Kikker is een held!
 
John F. Kennedyschool

Obrechtlaan 12
2692 BV 's-Gravenzande
0174 - 414 944
info@kennedy.wsko.nl

 
Copyright © 2015 jfkschool.wsko.nl
Online versie | Afmelden