JohnF.Kennedyschool

Schoolreis

Maandag 23 september is het zover! We gaan dit jaar met de leerlingen van de groepen 1 t/m 8 op schoolreis naar De Efteling. In deze brief nog even alle info op een rij:

De kinderen worden ’s morgens op de normale tijd op school verwacht. Zij gaan na een kort praatje in de klas om 8.50u naar de bus. U bent van harte welkom om de kinderen uit te komen zwaaien bij de bushalte aan de Zandeveltweg. Om 9.00 uur vertrekken de bussen naar De Efteling.

In De Efteling gaan de leerlingen van de groepen 1 t/m 8 onder begeleiding van een leerkracht of een ouder in een groepje door het park.

De kinderen nemen zelf hun lunch mee, dus eten én drinken. Trek de kinderen makkelijk zittende kleding aan, met eventueel een regenjas. De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 mogen € 3,00 zakgeld meenemen.
’s Middags om 15.30 uur vertrekken de bussen weer richting school en afhankelijk van het verkeer, zijn de kinderen om 17.00 uur weer op school terug.

Geef uw kind geen mobiele telefoon mee naar het schoolreisje. De kans bestaat dat deze kwijtraakt of kapot gaat. En mocht uw kind tijdens het schoolreisje medicijnen moet innemen, wilt u dit dan aan de leerkracht van uw kind doorgeven met daarbij een duidelijke instructie. De leerkracht zal deze informatie doorgeven aan de begeleider van het groepje waar uw kind met mee gaat. Dit geldt eveneens voor medicijnen tegen wagenziekte.

We rekenen op een droge, zonnige en gezellige dag.